Pastís de formatge al coco
Base de galeta
• 200 gr de galetes maria
• 1/2 tassa de coco ratllat
• 2 culleradetes de sucre
• 1 cullaradeta de canyella
• 125 gr de mantega fusa
Farcit
• 500 gr de formatge cremós
• 3/4 de pot de llet condensada
• 1/2 tassa de suc de llimona
• 2 cullaradetes de vainilla
• 1 cullaradeta de canyella molta
• 1/2 tassa de nata muntada
Per a la base de galeta triturar les galetes a la picadora fins que estiguin fetes miques.
Afagir el coco, sucre canyellai la mantega. batre fins que estigui ben mesclat
Forrar el motlle i ficar dins la gelera.
Batre el formatge amb la batidora de varilles fins que estigui cremós, aficar poc a poc la llet condensada, el suc i l'essència de vainilla.
Batre 5 minuts fins que augmenti de volum. Ficar en el motlle i aplanar la superfície, espolvorejar amb canyella i ficar dins la gelera tota la nit.
Decorar amb nata muntada i maduixes.
• 200 gr de galetes maria
• 1/2 tassa de coco ratllat
• 2 culleradetes de sucre
• 1 cullaradeta de canyella
• 125 gr de mantega fusa
Farcit
• 500 gr de formatge cremós
• 3/4 de pot de llet condensada
• 1/2 tassa de suc de llimona
• 2 cullaradetes de vainilla
• 1 cullaradeta de canyella molta
• 1/2 tassa de nata muntada
Per a la base de galeta triturar les galetes a la picadora fins que estiguin fetes miques.
Afagir el coco, sucre canyellai la mantega. batre fins que estigui ben mesclat
Forrar el motlle i ficar dins la gelera.
Batre el formatge amb la batidora de varilles fins que estigui cremós, aficar poc a poc la llet condensada, el suc i l'essència de vainilla.
Batre 5 minuts fins que augmenti de volum. Ficar en el motlle i aplanar la superfície, espolvorejar amb canyella i ficar dins la gelera tota la nit.
Decorar amb nata muntada i maduixes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada