Filet d'estruç amb salsa de pebre
• 1 Kg de filet d'estruç
• 1 cullaradeta de pebre negre
• 1 copeta de brandy
• 1 tassonet de brou de carn
• 25 gr de mantega
• 1 tarrina de nata líquida
• sal i pebre.
• Pure de patata per acompanyar
Posar sal i pebre a la carn i passar-la per la pella (volta i volta). Reservar.
Dins la mateixa pella, amb el brou de la carn, aficar el brandy i deixar reduir. Afegir el brou i coure dos minuts. Posar la mantega i abans de servir la nata; finament mesclar amb la carn.
Servir ben calent acompanyat de pure de patata.
• 1 cullaradeta de pebre negre
• 1 copeta de brandy
• 1 tassonet de brou de carn
• 25 gr de mantega
• 1 tarrina de nata líquida
• sal i pebre.
• Pure de patata per acompanyar
Posar sal i pebre a la carn i passar-la per la pella (volta i volta). Reservar.
Dins la mateixa pella, amb el brou de la carn, aficar el brandy i deixar reduir. Afegir el brou i coure dos minuts. Posar la mantega i abans de servir la nata; finament mesclar amb la carn.
Servir ben calent acompanyat de pure de patata.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada