Filet de porc farcit
• 2 filets de porc
• Sa, pebre
• 1 cullerada de mantega
Farcit
• 1 ceba
• 1 all
• 1 ou
• 1 cullerada de pa ratllat
• 3 branques de julivert
• 1 culleradeta de tomillo picat
• 1 cullerada de pistatxos
• Suc de 1/2 llimona
• Suc de 1/2 taronja
• 1 cullerada de panses
• 1 poma.
Salsa
• 1/2 tassó de nata
• 1 culleradeta de sucre
• Suc de 1/2 llimona
• 1/2 tassó de vi blanc
Pelar i fer trossos la ceba i l'all. Dins un robot ficar-hi la ceba l'all, el pa ratllat, l'ou, els pistatxos, el julivert, tomillo i sucs. Trempar i triturar (Reservar).
Obrir els filets per llarg fent una incisió de costat a costat. Donar-li cops amb el rodillo perquè la carn quedi el més prim possible. Pelar la poma i tallar-la en làmines. Estendre el farcit per damunt els filets, posar les làmines de poma i les panses.
Enrevoltar la carn començat per la part més estreta. Fermar-la amb fil de cuina i salpebre. Encalentir mantega a la pella i daurar els filets. Retirar-los del foc i posar-los a una olla.
Afegir vi, nata i deixar coure uns 30 minuts a foc suau.
Retirar la carn. Reduir la salsa, afegir el suc, el sucre i deixar coure uns 2 minuts.
Encalentir els filets a llesques i cobrir-los amb la salsa.
• Sa, pebre
• 1 cullerada de mantega
Farcit
• 1 ceba
• 1 all
• 1 ou
• 1 cullerada de pa ratllat
• 3 branques de julivert
• 1 culleradeta de tomillo picat
• 1 cullerada de pistatxos
• Suc de 1/2 llimona
• Suc de 1/2 taronja
• 1 cullerada de panses
• 1 poma.
Salsa
• 1/2 tassó de nata
• 1 culleradeta de sucre
• Suc de 1/2 llimona
• 1/2 tassó de vi blanc
Pelar i fer trossos la ceba i l'all. Dins un robot ficar-hi la ceba l'all, el pa ratllat, l'ou, els pistatxos, el julivert, tomillo i sucs. Trempar i triturar (Reservar).
Obrir els filets per llarg fent una incisió de costat a costat. Donar-li cops amb el rodillo perquè la carn quedi el més prim possible. Pelar la poma i tallar-la en làmines. Estendre el farcit per damunt els filets, posar les làmines de poma i les panses.
Enrevoltar la carn començat per la part més estreta. Fermar-la amb fil de cuina i salpebre. Encalentir mantega a la pella i daurar els filets. Retirar-los del foc i posar-los a una olla.
Afegir vi, nata i deixar coure uns 30 minuts a foc suau.
Retirar la carn. Reduir la salsa, afegir el suc, el sucre i deixar coure uns 2 minuts.
Encalentir els filets a llesques i cobrir-los amb la salsa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada