Filet de porc amb salsa de castanyes

• 1,5 Kg de filet de porc
• 3 cebes
• 2 pastanagons
• 1 apit
• 1/2 Kg de castanyes
• 1 L de brou
• 1/2 tassó de Cointreau
• 1/2 tassó de Tia Maria
• Oli
• Mantega
• Llorer
• Vi blanc
• Sal i pebre
Adobar la carn el dia abans amb una ceba, 1 fulla de llorer, 1 pastanagó, 1 ramet d'apit 1/2 litre de vi blanc, sal i pebre.
Sofregir el filet (volta i volta) amb un poc de mantega i oli. Reservar.
Dins la mateixa greixonera sofregir la ceba, l'apit i el pastanagó triturats. A la mitja hora afegir les castanyes bullides amb brou i picades. Llavors el Cointreau, la Tia Maria, la resta de brou i la carn.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques