Crepes de rap amb gambes

• 1 Kg. de rap
• 1 Kg. de gambes
• 3 cebes
• 1 Starlux de peix
• Eneldo
• 2 cullerades de maicena
• 1/2 tassó de llet
• 50 gr. de formatge ratllat
• Vi blanc
• All, julivert, sal
Per a la massa dels creps
• 375 gr. de farina
• 3/4 L. de llet
• 3 Ous
• Sal
Sofregir les gambes amb l'all i el julivert. Retirar i reservar. En el mateix oli sofregir la ceba (passada per l'1,2,3), quan està quasi daurada afegir el rap i després l'starlux, l'eneldo, maicena, llet, vi blanc i formatge ratllat.
Salpebrar i mesclar amb les gambes.
Fer les creps, farcir-les i ficar-les al forn.
Cobrir-les amb una beixamel clareta, formatge ratllat i un poc de mantega. Gratinar 5 minuts i servir. (amb aquestes quantitats surten dues palanganes de forn)


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques