Consome de poma
• 3 carcasses de pollastre
• 2 ossos de vedella
• 2 pastanagons
• 1 nap
• 1 ceba
• Api
• Sal
• 1 Kg. de pomes
Fer un brou amb tots els ingredients, llevat les pomes. Un cop fet el brou afegir les pomes (reservant algunes per posar al final tallades a daus).
Deixar bullir 20 minuts. passar-ho per la batedora i servir amb una pitrera trossejada (passada per la pella) i els daus de poma reservats anteriorment.
• 2 ossos de vedella
• 2 pastanagons
• 1 nap
• 1 ceba
• Api
• Sal
• 1 Kg. de pomes
Fer un brou amb tots els ingredients, llevat les pomes. Un cop fet el brou afegir les pomes (reservant algunes per posar al final tallades a daus).
Deixar bullir 20 minuts. passar-ho per la batedora i servir amb una pitrera trossejada (passada per la pella) i els daus de poma reservats anteriorment.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada