Bunyols de gorgonzola amb confitura de ceba
• 24 bunyols
• 200 gr de formatge Philadelphia
• 150 gr de formatge gorgonzola
• 4 cebes mitjanes
• Oli d'oliva
• 3 branques de farigola fresca
• 3 cullerades de vinagre de vi
• 3 cullerades de mel
• Mantega
• Cebollino
Confitura de ceba: Tallar les cebes en làmines fines, fregir-les fins que estiguin daurades.
Afagir el vinagre i la farigola i reduir 20 minuts. Retirar la farigola afagir la mel i donar un bull.
Obrir els bunyols i untar-los amb un pinzell amb mantega fusa, farcir amb la mescla de formatges i aficar al forn 5 minuts.
Servir amb la confitura i adornar amb "cebollino"
• 200 gr de formatge Philadelphia
• 150 gr de formatge gorgonzola
• 4 cebes mitjanes
• Oli d'oliva
• 3 branques de farigola fresca
• 3 cullerades de vinagre de vi
• 3 cullerades de mel
• Mantega
• Cebollino
Confitura de ceba: Tallar les cebes en làmines fines, fregir-les fins que estiguin daurades.
Afagir el vinagre i la farigola i reduir 20 minuts. Retirar la farigola afagir la mel i donar un bull.
Obrir els bunyols i untar-los amb un pinzell amb mantega fusa, farcir amb la mescla de formatges i aficar al forn 5 minuts.
Servir amb la confitura i adornar amb "cebollino"
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada