Bacallà a la musselina d'all
• Bacallà
• Llimona
• Sal, pebre
• Patata
• Ceba
• Ou
• Oli
• Crema de llet
• 3 pebres vermells grossos
• 1 L de nata
• Mantega
Desalar el bacallà a la gelera (36 hores amb aigua i glassons) . Passar-lo per aigua i llimona i aixugar-lo. Tallar-lo a trossos, sal pebrar i fregir en oli abundant i calent (que no es resequi).
Tallar les patates en rodanxes i ceba en juliana.
Mussolina: Fer una maionesa amb all, ou i oli, un cop llesta posar-hi un poc de crema de llet.
Salsa de pebres: Sofregir ceba capolada i mantega, daurar-ho i afegir el pebres, la nata i deixar-ho bullir una estona. Triturar i passar-ho pel xinès.
Per presentar-ho posar un llit de patates i ceba, regar-ho amb la salsa de pebres.
Col·locar el bacallà damunt i cobrir-ho amb la mussolina. Gratinar.
• Llimona
• Sal, pebre
• Patata
• Ceba
• Ou
• Oli
• Crema de llet
• 3 pebres vermells grossos
• 1 L de nata
• Mantega
Desalar el bacallà a la gelera (36 hores amb aigua i glassons) . Passar-lo per aigua i llimona i aixugar-lo. Tallar-lo a trossos, sal pebrar i fregir en oli abundant i calent (que no es resequi).
Tallar les patates en rodanxes i ceba en juliana.
Mussolina: Fer una maionesa amb all, ou i oli, un cop llesta posar-hi un poc de crema de llet.
Salsa de pebres: Sofregir ceba capolada i mantega, daurar-ho i afegir el pebres, la nata i deixar-ho bullir una estona. Triturar i passar-ho pel xinès.
Per presentar-ho posar un llit de patates i ceba, regar-ho amb la salsa de pebres.
Col·locar el bacallà damunt i cobrir-ho amb la mussolina. Gratinar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada