Copinyes de marisc

• 300 gr de rap
• 300 gr de gambes
• 600 gr de musclos
• 2 cebes grosses
• 1 fulla de llorer
• 8 grans de pebre negre
• 4 claus
• 1 tassó de vi blanc
• 4 cullerades de farina
• 75 gr de mantega
• llet
• Formatge ratllat
• Pebre blanc molt
• Nou noscada. Sal
Obrir els musclos amb el vi. Mesclar el suc amb un quart de litre d'aigua, la ceba amb els claus, el llorer, el pebre en gra i la sal.
Posar-lo al foc i quan bulli, deixar coure el rap 7 minuts; aferir-hi gambes i deixar coure 3 minuts més. Colar el brou i reservar el peix.
Afegir llet al brou fins a completar 600 ml. Triturar la ceba restant i coure amb mantega (sense daurar). Triturar el rap el rap, les gambes i els musclos (reservar un quans per adornar) i afegir al ceba. Remoure i posar la farina, el pebre blanc i la nou noscada i deixar de remoure, afegir el brou i lallet. Coure fins que espesi (uns 5 minut).
Repartir en les copinyes. Cobrir-ho amb formatge ratllat i gratinar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques