Sols una condició. Ser la primera vegada que es cuina el plat elaborat
Mousse de parmesà
Obtén l'enllaç
Facebook
X
Pinterest
Correu electrònic
Altres aplicacions
-
• 150 g parmesà en pols • 150cc llet • 2 fulles de gelatina • 50 cc nata líquida Encalentir el formatge amb la llet fins que es desfaci. Retirar del foc i afica rla gelatina. Abans de que es refredi afegir la nata líquida.
1 confit d'ànec per persona patates oli verge all julivert 3 pomes golden 2 cullerades de sucre un xorret de xerez Posar el confit al forn amb la meitat de la grassa i la pell cap avall. Coure la carn uns 20 minuts a 250º Fregir les patates a quadradets amb oli verge i la resta de la grassa del confit. Al final posar all i julivert. fer un puré amb les pomes amb les pomes tallades a làmines, amb el sucre i el xerez.
Xampinyons sofrits amb mantega, llagostins bullits i formatge brie. Triturar tot i posar les cullerades amb un llagostí i un reïm (sense pell ni llavors) damunt
• 1,5 Kg de cloïsses petites • 400 gr de cloïsses grosses • 3/4 Kg de tallarins negres frescs • 1 tassó de brou de peix • 1 ceba blanca o grells Obrir les cloïsses al vapor, sofregir la ceba ben capolada, bullir la pasta, escorrer-le i mesclar-la amb les cloïsses petites i la ceba. Afegir el brou de peix i adornar amb les cloïsses grosses.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada