Tàrtar de salmó

• 700 gr de salmó fresc (sense espines ni pell)
• 400 gr de salmó fumat
• 2 cebolletes fresques
• 4 vermells d'ou
• 4 cullerades de xeres sec
• 4 culleradetes de salsa de soja
• 6 cullerades d'oli d'oliva
• 2 culleradetes de mostassa
• 2 ous bullits
• 2 cullerades de tàperes
• 6 cogombrets en vinagre
• 2 brotets de julivert
• 2 brots d'eneldo fresc
• pebre blanc molt i sal
Picar finament tots els ingredients i mesclar-los amb l'oli, el xerès, salsa de soja,
mostassa, vermells d'ou pebre i sal.
Servir el tàrtar amb un coulis de vichissoisse, esparecs verd i alls frecs a la planxa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Tallarins amb cloïses