Pitreres al torró

• Pollastre per 6 persones
• 250 gr de carn picada
• 2 pomes “reinetes” pelades i tallades a petits daus
• 200 gr d'ametlla picada
• 2 cullerades de sucre
• 2 peces petites de madritxos
• 100 gr de cuixot salat ratllat
• 100 gr de “tocino” en petits daus
• 1 ou sencer i un vermell
• 1 copa d'oloròs
• 2 copes de brandy
• 1 copa de raspadura de llimona i taronja
• Sal, pebre blanc, nou moscadaun poc de canyella
Desossar les pitreres, llevar la pell, planxar-les i sal pebrar. Mesclar tots els ingredient.
Doanr-lis la volta a les pitreres. Posar-lis un escuradents. Daurar-les dins la paella. Posarles a una palangana al forn.
Fer el brasage: tallar tres pastanagons, una ceba, un tronc d'api, una fulla de llorer, una branca de farigola, 3 tomàtigues petites a troços.
Els ossos de les pitreres es fan troços. Sofregir-los amb mantega. Afagir les verdures banyar tot amb un tassó de vi blanc i reduir. Col·locar tot això damunt les verdures. Posar un tassó de brou. Coure tapades al forn un 55 minuts.
Fer la salsa col·locant els brasage al foc, aafgir una copa de brnady, banyar amb el brou i deixar coure 1/2 hora.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Tallarins amb cloïses