Pauloves de cafè amb mousse de xocolata blanc

Pauloves
• 8 blanc d'ou
• 2 tasses de sucre

• 2 cullerades de cafè soluble
• 2 cullaradetes d'aigua
Encalentir el forn a 150º forrar dues plaques amb paper vegetal. Batre els blancs i afegir sucre. Dissoldre el nescafé amb aigua i mesclar-ho amb els blancs.
Dividir el merengue en 6 parts o més posar-ho al forn durant 45 minuts o fins que quedin pàlides i cruixents. Deixar refredar.
Mousse.
• 400 gr xocolata blanc
• 8 vermells d'ou
• 1/2 tassa de nata muntada
• 250 gr de maduixes petites en quarts
• llet al gust
Posar el xocolata fus i refredat dins un recipient. Formar una mescla homogènia. Incorporar la nata muntada i afagir la llet fins a tenir la consistència desitjada (més o manco com una crema anglesa).
Ficar-ho a la nevera i deixar reposar.
Just abans de servir posar la mousse en el plat posar la paulova damunt i adornar-ho amb maduixes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Tallarins amb cloïses