Nori Maki sushi

• 250 gr d'arròs
• 250 ml d'aigua
• 4 cullerades soperes de vinagre d'arròs
• 2 cullerades soperes de sal
• 2 cullerades de sucre
• 100 gr salmó
• 2 llaunes d'anxoves
• 1 truita
• 1 endívia
• 1 advocat
• 1 pastanagó
• 1 ceba tendre
• 1 pebre verd
• salsa de soja
Arròs. Rentar-lo en cru amb aigua fins llevar tot el midó. Bullir-lo amb l'aigua a foc fort i quan comenci a bullir tapar-lo i baixar el foc. Apagar-lo quan hagi absorbit tota l'aigua i deixar-lo reposar 10 minuts.
Extendre l'arròs damunt una palangana ajudant amb una espàtula banya amb aigua. Refredar.
Mesclar vinagre, sucre, sal i posar-ho al foc fins que es disolgui el sucre i posar-ho
damunt l'arròs.
Per fer el rollos posar un pedaç de cuina, una esterilla de bambú, l'alga, l'arròs, el peix i les verdures tallades en juliana. Enrollar i tallar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada