Moqueca

• 3 cullerades soperes d'oli de dexdé
• oli d'oliva
• 2 pebres vermells
• 2 pebres grocs
• 4 chilis fresc pelats i sense llavors
• 2 cebes
• 9 tomàtigues de pera
• 6 cullerades de pasta de tomàtiga
• 2 L de brou de peix
• 6 branques de farigola fresc
• 6 branques de cilantre
• 100 cc de llet de coco
• 1 Kg d'emperador
• 1 kg de gambes pelades
• 1 tassa d'anous del Brasil
En una greixonera encalentir l'oli i sofregir pebres i ceba. Afagir tomàtiga, les tomàtigues, brou de peix, farigola i cilantre. Quan bulli coure el peix 10 minuts. Afagir les gambes 4 minuts més. Afagir els anous capolats.
Reposar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Tallarins amb cloïses