Llagostin Paravere (a la diabla)

• mantega
• 2 cullerades de ceba capolada
• 2 cullerades de pastanaga capolada
• 2 cullerades de conyac
• 2 alls
• 2 decilitres de vi blanc
• julivert, farigola, llorer
• 6 cullerades de maionesa espesa
• 2 culelrades de mostassa
• sal i pebre de caiena
Fregir els llagostins. Treure els caps i pelar-los. Reservar i mesclar els caps i les closques amb el sofrit que haviem fet amb la mantega, pastanaga, ceba, alls julivert farigola i lorer tot ben cpolat. Flambejar amb conyac i afegir-hi també el vi sal i pebre el pebre de caiena.
Coure tot 1/4 d'hora i passar pel turmix, desprès pel colador xinès fins que hagi reduit bastant.
Una vegada fet mesclam amb la maionesa i la mostassa.
Posar la salsa damunt els llagostins i servir molt fred.
La salsa ha de quedar forta de gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada