Filet de porc al foie

• 18 o 19 tallades gruixades de filet de porc
• 100 gr de trufa
• 300 gr de fetge d'ànec fresc
• 2 cullerades de vi dolç
• 4 cullerades d'oli d'oliva
• pebre
• 2 cullerades de vinagre de xeres
• brou de carn (concentrat)
Fer una salsa amb el brou, vinagre i vi. Deixar reduir.
Tallar el foie a llontxes gruixades i es fregeix un minut a cada banda. Dins l'oli del foie fregir la carn. Quan estan frita es posa el foie damunt i es napa amb la salsa.
Guarnició: Patates al forn petites amb julivert i all. Pastanagó i mongetes bullides
Espinac farcit amb ceba confitada (fregir ceba o escalònia i quan està daurada vinagre de xeres 1 una cullaradeta de mel i sal. S'hi tira pastanagó molt petit i
una fulla d'espinacs bullits i es tapa).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Tallarins amb cloïses