Endívies farcides
• De gambes al curri
Dues gambes per fulla, maionesa i una cullerada de curri. Es mescla bé tot
• De caviar de mújol amb crema de formatge
◦ 100gr de formatge cremòs
◦ 50 gr de nata muntada
◦ sal, pebre, llimona i caviar
Es mescla tot
• De roquefort i dàtils
◦ 100 gr de roquefort
◦ 100 gr de formatge cremòs
◦ 50 gr de dàtils fets trossos
Es mescla tot.
Es posa un poc de cada farsa sobre les fulles de les endívies.
Dues gambes per fulla, maionesa i una cullerada de curri. Es mescla bé tot
• De caviar de mújol amb crema de formatge
◦ 100gr de formatge cremòs
◦ 50 gr de nata muntada
◦ sal, pebre, llimona i caviar
Es mescla tot
• De roquefort i dàtils
◦ 100 gr de roquefort
◦ 100 gr de formatge cremòs
◦ 50 gr de dàtils fets trossos
Es mescla tot.
Es posa un poc de cada farsa sobre les fulles de les endívies.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada