Corona de fruites i ametlles
• 400 gr d'ametlles capolades
• 400 gr de sucre
• 250 gr de carabassat
• 4 ous
• Canyella en pols
Blanc al punt de neu., la meitat del sucre. deprés les ametlles i la resta del sucre.
A part mesclar els vermells amb el carabassat.
Posar a un motlle de corona part de la mescla dels blancs, a damunt els vermells amb carabassat i altre vegada blancs.
Coure aproximadament 30 minuts
• 400 gr de sucre
• 250 gr de carabassat
• 4 ous
• Canyella en pols
Blanc al punt de neu., la meitat del sucre. deprés les ametlles i la resta del sucre.
A part mesclar els vermells amb el carabassat.
Posar a un motlle de corona part de la mescla dels blancs, a damunt els vermells amb carabassat i altre vegada blancs.
Coure aproximadament 30 minuts
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada