Canalons amb mousse de xocolata i anous
Per les crepes de xocolata:
• 40 gr de cacau en pols
• 25 cl. De llet
• 2 ous.
• 100 gr de farina.
• Una mica de sal iun poc de sucre
Passar tots els ingredient pel turmix i fer les crepes dins una paella petita. Guardar-los a la nevera 1 hora.
Mousse d'anous i avellanes:
• 20 gr d'anous
• 20 gr d'avellanes
• 100gr de xocolata negre
• 5 vermells d'ou
• 2 blancs d'ou
• 125 gr de sucre
• 35 cl de nata líquida
• Un full de gelatina.
Batre al bany maria els 3 vermells i el sucre fins obtenir una pasta.
Fondre el xocolata amb la mantega, afegir el s vermells i la gelatina. Mesclar les dues masses. Incorporar la nata muntada i els blancs a punt de neu. 1 vespre a la nevera.
Afegir anous i avellanes picades.
Xarop de cafè verd
• 50 gr de cafè verd
• 1/2 l. De llet
• 4 vermells
• 100 gr de sucre.
Mesclar el cafè dina la llet 20 minuts . Batre els vermells i el sucre i afegir al llet bullint.
Passar pel xines i refredar.
Farcir les crepres amb la mousse i napar amb el xarop de cafè verd.
• 40 gr de cacau en pols
• 25 cl. De llet
• 2 ous.
• 100 gr de farina.
• Una mica de sal iun poc de sucre
Passar tots els ingredient pel turmix i fer les crepes dins una paella petita. Guardar-los a la nevera 1 hora.
Mousse d'anous i avellanes:
• 20 gr d'anous
• 20 gr d'avellanes
• 100gr de xocolata negre
• 5 vermells d'ou
• 2 blancs d'ou
• 125 gr de sucre
• 35 cl de nata líquida
• Un full de gelatina.
Batre al bany maria els 3 vermells i el sucre fins obtenir una pasta.
Fondre el xocolata amb la mantega, afegir el s vermells i la gelatina. Mesclar les dues masses. Incorporar la nata muntada i els blancs a punt de neu. 1 vespre a la nevera.
Afegir anous i avellanes picades.
Xarop de cafè verd
• 50 gr de cafè verd
• 1/2 l. De llet
• 4 vermells
• 100 gr de sucre.
Mesclar el cafè dina la llet 20 minuts . Batre els vermells i el sucre i afegir al llet bullint.
Passar pel xines i refredar.
Farcir les crepres amb la mousse i napar amb el xarop de cafè verd.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada