Tocino de cielo amb mousse de xocolata
• 4 ous sencers
• 4 vermells d'ous
• Aigua
• Sucre
• 200gr. de xocolata
• 100 gr. de mantega
• 3 ous sencers
• 1 culleradeta de rom
Primer caramelitzar el motlle (un poc d'aigua 2 o 3 cullerades de sucre).
Almívar 2 tassons de sucre 1,5 d'aigua. Bullir fins que estigui a punt d'hebra. Quan està posar en el motlle.
Trucs: L'aigua del bany Maria no ha tocar mai el "mejunje" perquè l'espanyaria.
Tocino: 4 ous sencers i 4 vermells. Batre amb els minipimer (velocitat curta) Poc a poc es posa l'almívar i mentre es segueix batent.
Es tira en el motlle i en el bany Maria a foc molt lent (foc no forn). Es tapa amb una tapadora i es posa un pedaç gruixut (amb una pinça damunt) uns 25 minuts.
Mousse de xocolata. Fondre la xocolata en el motlle de l'almívar. Quan està un poc fus es posa la mantega i el rom (a foc lent).
2 ous separats; blanc a punt de neu i vermells amb 2 cullerades de sucre, batre be i mesclar.
Quan està fred es posa dins el motlle del tocino i es fica a la nevera (millor 24 hores abans).
Es desmotlla amb un poc d'aigua calenta a la base.
Es serveix amb nata muntada.
• 4 vermells d'ous
• Aigua
• Sucre
• 200gr. de xocolata
• 100 gr. de mantega
• 3 ous sencers
• 1 culleradeta de rom
Primer caramelitzar el motlle (un poc d'aigua 2 o 3 cullerades de sucre).
Almívar 2 tassons de sucre 1,5 d'aigua. Bullir fins que estigui a punt d'hebra. Quan està posar en el motlle.
Trucs: L'aigua del bany Maria no ha tocar mai el "mejunje" perquè l'espanyaria.
Tocino: 4 ous sencers i 4 vermells. Batre amb els minipimer (velocitat curta) Poc a poc es posa l'almívar i mentre es segueix batent.
Es tira en el motlle i en el bany Maria a foc molt lent (foc no forn). Es tapa amb una tapadora i es posa un pedaç gruixut (amb una pinça damunt) uns 25 minuts.
Mousse de xocolata. Fondre la xocolata en el motlle de l'almívar. Quan està un poc fus es posa la mantega i el rom (a foc lent).
2 ous separats; blanc a punt de neu i vermells amb 2 cullerades de sucre, batre be i mesclar.
Quan està fred es posa dins el motlle del tocino i es fica a la nevera (millor 24 hores abans).
Es desmotlla amb un poc d'aigua calenta a la base.
Es serveix amb nata muntada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada