Pollastre farcit de pasta reial
• 1 K d'ametlla molta i crua
• 1 K de sucre
• 24 ous
• Es posa els sucre al foc amb un poc d'aigua i quan està dissolt es posa l'ametlla. Es cou com si fos pasta de croqueta.
• Es separa del foc i s'hi tiren 20 o 24 vermells d'ou. I es torna a posar al foc, que cogui movent perquè no s'aferri, fins que l'ou estigui fet.
Pollastre
• 1 pollastre desossat
• Prunes seques.
• Orejons
• Dàtils
Farcir el pollastre amb pasta reial intercalant la fruita seca en mig de la pasta reial.
Es posa al forn a 180º a baix fins que estigui cuit amb un poc de vi blanc i oli perquè no s'aferri.
Si es vol la pell daurada els darrer 10 minuts es posa el forn a dalt.
Guarnició:
Patates senceres (sense pelar) xapades per la meitat. al forn ( a baix). A la banda de damunt es fan ratxes amb un guinavet (es couen fins que estan fluixes). es trempen amb oli i sal i una picada d'all i julivert.
Compota de poma es pelen 4 o 5 pomes, es lleva el cor i es posen dins una cacerola amb 1/2 dit d'aigua i al foc fins que queden amb una consistència de compota.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada