Peix a les fines herbes
• 1 i 1/2 Kg de peix sense espines ( dénton, Lluç, etc)
• 1 Litre de brou de peix.
Club del Gourmet. 14 / 112
• 1/2 Litre de nata.
• 100 gr. de mantega.
• pastanagó.
• Julivert picat.
• 1 tassó gros de vi blanc.
• 1 tap d'anís
• 1/4 de menat de fines herbes.
• Llimona
Es posa el peix en adobo ( el vespre abans) amb les herbes, sal , pebre, llimona i un poc d'oli.
Es cou el peix amb el brou, una pastilla d'starlux, les herbes i un poc d'anís.
Quan està fet. treure-ho i deixar reduir un poc el brou. Després ficar el vi blanc i deixar reduir un poc més.
Després posar la nata, i quan ja hagi bullit un poc, ficar la mantega i deixar reduir.
Passar-ho tot pel "xino", ficar-ho dins la greixonera amb el peix, el julivert i pastanagó bullit en juliana.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada