Pebres del piquillo farcits amb salsa de gambes
• 8 pebres del "piquillo"
• 300 g de gambes fresques petites
• 2 cebes
• 2 tomàtigues madures
• 2 alls
• Conyac
• 1 ou
• Vi blanc (1 tassó)
• Oli d'oliva
• Brou de peix (3 tassons)
• Ametlla picada
• Eneldo i sal
Es posa oli dins una pella, s'hi sofregeixen ses gambes, es flambejan i quan estan daurades es retiren.
Es trauen els caps i les pells i es tornen a posar dins la pella, més oli i dos alls tallats petits. Es cou i es reserva.
Es buida la pella, s'hi torna a posar oli, 2 cebes tallades petites en estar daurades dues tomàtigues madures i es sofregeix, quan ja està s'hi afegeixen els caps i torna coure.
S'hi tira vi blanc (1 tassó d'aigua) sal i eneldo i es deixa coure, s'hi posen tres tassons de brou i a coure. Després tot es passa pel "minipimer" i quan està batut pel "xino". Això és la salsa.
Després es tornen a posar ses gambes a la pella i es flanbejan, s'hi posa un ou batut perquè lligui.
S'omplen el pebres d'això procurant que quedin plens.
Esposen dins una greixonera de fang amb la salsa i es deixen 1/4 d'hora.
S'hi posa una picada d'ametlla.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada