Filet de porc al gorgonzola amb peres en almívar

• 2 filets de porc
• 250 gr de gorgonzola suau
• 1 dl. de brou
• 100 gr d'anous picades
• 2 o 3 dl. de crema de llet o nata.
Per acompanyar peres bullides en almívar (primer dissoldre el sucre amb aigua i quan està dissolt es bullen les peres dins) i pastanagó i porros bullits en tires fines.
Posar la carn tallada dins la palangana i posar-li l brou calent damunt.
Coure dins el forn calent a 250º uns 35 minuts.
Tallar el formatge a trossos i fondre-ho en el brou. Afegir la crema de llet i coure fins a reduir. Incorporar els anous.
Encalentir la carn i servir-la amb la salsa i els trossos de pera, damunt els que es posarà un poc de formatge. Decorar el plat amb porro i pastanagó.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Tallarins amb cloïses