Fiambre de pollastre
• 1/2 k de pits de pollastre
• 1/2 k de York
• ous
• 150 g de dàtils
• 1 truita de 2 ous
• 100 g de bacon
Es trituren els pits, el cuixot i el bacon, mesclar-ho amb els ous i adobar-ho amb pebre, sal nou moscada i 1/2 tassó de conyac.
Ficar la mescla dins un motlles i anar fent capes intercalant els dàtils i la truita a tires.
Ficar-ho en els forn (sempre al bany Maria) uns 45 minuts a 180º i turbo.
• 1/2 k de York
• ous
• 150 g de dàtils
• 1 truita de 2 ous
• 100 g de bacon
Es trituren els pits, el cuixot i el bacon, mesclar-ho amb els ous i adobar-ho amb pebre, sal nou moscada i 1/2 tassó de conyac.
Ficar la mescla dins un motlles i anar fent capes intercalant els dàtils i la truita a tires.
Ficar-ho en els forn (sempre al bany Maria) uns 45 minuts a 180º i turbo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada