Curri groc
• 1 pitrera de pollastre per cap
• 2 cullerades petites de vinagre
• 1 ceba grossa, 1 all
• 2 cullerades d'oli
• 75 ml. de llet de coco
• 1 cullerada sopera de coco
• Llet, sal, suc de llimona
Espècies:
• 1/2 cullerada de jengibre molt
• 2 grans de pebre negre
• 1/2 cullerada de "briznas" de safrà
• 1/2 cullerada de curcuma
Per acompanyar
pa indi
arròs blanc
Salsa de iogurt
trocets de coco
salsa xutney
• 2 cullerades petites de vinagre
• 1 ceba grossa, 1 all
• 2 cullerades d'oli
• 75 ml. de llet de coco
• 1 cullerada sopera de coco
• Llet, sal, suc de llimona
Espècies:
• 1/2 cullerada de jengibre molt
• 2 grans de pebre negre
• 1/2 cullerada de "briznas" de safrà
• 1/2 cullerada de curcuma
Per acompanyar
pa indi
arròs blanc
Salsa de iogurt
trocets de coco
salsa xutney
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada