Crema de pollastre al curii

• 2 pits de pollastre
• 1 vermell d'ou
• 3 cullerades de mantega
• 1 ceba
• 3 cullerades d'oli d'oliva
• 3 culleradetes de curri en pols. Sal
• 1 cullerada de maizena
• 1 poma
• 1 1/2 litres de brou de pollastre
• 200 cc de nata
• 1 cullerada de tomàtiga triturada
• pebre
Fregir lentament la ceba i la poma a "tacos" amb mantega i oli. Afegir el curri, la maizena,
la tomàtiga i el brou i passats uns 10 minuts ficar-hi els pits, prèviament saltejats i tallats a daus.
Deixar coure uns 20 minuts. Retirar del foc i triturar-ho tot i afegir el vermell i la nata. Encalentir sense bullir.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Tallarins amb cloïses