Bescuit de xocolata blanc i besquit negre amb crema de cafè
• 100 gr. cobertura de xocolata blanca.
• 75 gr. xocolata negre
• 20 cl. licor de cirera
• 20 cl. de rom
• 300 gr. de nata muntada
• 5 vermells d'ou
• 125 gr. de sucre
• 25 cl d'aigua
Per a la salsa
• 2 vermells
• 1 ou
• 50 gr. de sucre
• 1 fulla de gelatina
• 100 gr. de nata semi muntada
• 5 cl. de licor de cafè
• 1/4 de sobre de cafè descafeïnat
Fondre la xocolata blanca amb el licor de cirera i la negra amb el rom. Fer un almívar amb el sucre i un poc d'aigua i posar-hi els vermells i coure al bany Maria. Fem dues parts d'aquest almívar. En una hi mesclem la xocolata blanca i quan estigui fred la nata. Fem el mateix amb la xocolata negre.
Posem les mescles intercaladament dins tassons i ho congelem .
Salsa: batre els vermells amb el sucre i el cafè descafeïnat al bany Maria. A part posem la gelatina (remullada en aigua freda) amb el licor de cafè calent i ho afegim a l'anterior.
Quan ha refredat posem la nata semimuntada.
Ho servim cobert per la salsa, boletes de xocolata pel damunt i nous capolats al voltant
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada