Amanida de gules i salmó
• 200 gr. de gules
• 250 gr. de salmó fumat
• 1/2 lletuga
• 1 endívia
• 2 advocats
• 2 tomàtigues
• Oli d'oliva, oli d'all
• Vinagre
• Cebollino, julivert
• Sal, pebre
Picar el salmó i trempar-lo amb llimona i pebre. Mesclar l'advocat i la tomàtiga (amb sal i pebre) en daus petits, sense pell ni llavors i el cebollino picat. Trempar les gules amb oli d'all i unes gotes de suc de llimona.
Per fer oli de julivert: Escaldar unes fulles, eixugar-les i triturar-les amb oli d'oliva.
Trempar la lletuga i l'endívia amb oli, vinagre, sal i pebre.
Per presentar posar en mig del plat una aro i en el fons el salmó, damunt la lletuga i damunt ella les gules. Retirar l'aro i rodejar l'amanida amb oli de julivert i uns daus de tomàtiga i advocat.
• 250 gr. de salmó fumat
• 1/2 lletuga
• 1 endívia
• 2 advocats
• 2 tomàtigues
• Oli d'oliva, oli d'all
• Vinagre
• Cebollino, julivert
• Sal, pebre
Picar el salmó i trempar-lo amb llimona i pebre. Mesclar l'advocat i la tomàtiga (amb sal i pebre) en daus petits, sense pell ni llavors i el cebollino picat. Trempar les gules amb oli d'all i unes gotes de suc de llimona.
Per fer oli de julivert: Escaldar unes fulles, eixugar-les i triturar-les amb oli d'oliva.
Trempar la lletuga i l'endívia amb oli, vinagre, sal i pebre.
Per presentar posar en mig del plat una aro i en el fons el salmó, damunt la lletuga i damunt ella les gules. Retirar l'aro i rodejar l'amanida amb oli de julivert i uns daus de tomàtiga i advocat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada